28 Aralık 2009 Pazartesi

Suikast Nedeniyle Özel Harp Dairesinde Arama Yapılmasının Sebebi "CD ARAMAK" Olabilir mi?






Ergenekon Davası sanığı Mahmut Özgür’den önemli açıklamalar: [7 Mayıs 2009]


Başıma ne geldiyse Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkonsolosluğu ziyareti CD’sini izledikten sonra geldi

Ergenekon davasının 82. Duruşmasında gazeteci Hayrullah Mahmut Özgür’ün sorgusu yapıldı. Star gazetesinin Uzan Grubuna ait olduğu dönemde 2003 yılında Ankara Temsilciliğini yapan Özgür, çapraz sorgusu sırasında çarpıcı bilgiler verdi.

Özgür, kendisine Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemde yanında Cüneyt Zapsu olduğu halde ABD İstanbul Başkonsolosluğuna yaptığı ziyarete ait bir video izletildiğini, internet üzerinden izletilen bu videoda, Tayyip Erdoğan'ın, ABD’li yetkililere ve CIA görevlilerine, Başbakan olması halinde yapmayı planladıklarını anlatarak çeşitli konularda söz verip, taahhütlerde bulunduğuna dair görüntü ve seslerin yer aldığını belirtti.

Videoyu izletenlerin, bu görüntü ve bilgilerin hükümetin yıkılmasını sağlayacağını, bunu Uzanlara 50 milyon dolar karşılığında verebileceklerini söylediklerini, bunu Uzanlara iletmesinin kendisinden istendiğini. Cem Uzan ve Can Ataklı’yla görüşüp anlattığında para vermeyi kabul etmeyip, parasız verirlerse yayımlarız dendiğini. Bunu cevaben bildirdiğinde parasız vermeyi kabul etmediklerini. Ancak muhtemelen kendisinin haberi olmadan Cem Uzan’ın bu görüntüleri aldığını sandığını.

Videonun askeri istihbaratın da ilgisini çektiğini, bu süreçte Jandarma İstihbarat görevlerinin kendisinden video hakkında bilgi isteyip, Uzanların niyetini sorduklarını… Şener Eruygur ve Levent Ersöz’le görüştüğünü kendisine Cem Uzan’ın hükümeti yıkmak niyetinde olup olmadığının, video içeriğinin hükümeti yıkıp yıkamayacağının sorulduğunu. Kısa bir süre içinde Uzanlar hakkında operasyon başlatıldığını söyledi.

Savcılar, Özgür’e Şener Eruygur’un kendisinden CD’yi isteyip istemediğini sorduğunda; sorunun saçma sapan olduğunu, kendisinde bu CD’nin bulunması halinde yaşamasının imkansız olduğunu, bir kazaya uğrayıp 3. sayfaya haber olacağını söyledi. Savcılara bu CD’yi MİT’te bulabileceklerini söyleyen Özgür, savcılara “bu CD’yi cebinizde beş dakika bile taşıyamazdınız, cebinizde bu CD varken kimse sizin güvenliğinizi sağlayamaz” dedi.

Özgür, “Başıma ne geldiyse bu videoyu izlememden sonra gelmiştir” dedi.

Savcılar, İşçi Partisi’ndeki aramada bulunan Recep Tayyip Erdoğan’ın Wolfovitz’e yazdığı mektubu neden köşesinde yayımladığını sorduklarında Özgür; “Bu aslında manşetlik bir haberdi ama gazete patronajı çekindi, ben de tarihe geçmesi için köşemde yer verdim” dedi.

Daha sonra söz alan tutuklu sanık İsmail Yıldız, kendisinin de bu CD ile ilgili olarak Gen. Levent Ersöz’le görüştüklerini söyledi. Ersöz’ün bundan yani hükümetin bu nedenle yıkılması olasılığından tedirgin olduğunu söylediğini. Kendisinin de bundan hükümetin haberdar edilmesini önerdiğinde Ersöz’ün “elimde malzeme yok ki gidip hükümete anlatayım” cevabını verdiğini. Buradan Ersöz ve Eruygurların ellerinde bulunmadığını anladığını belirtti.

Ardından söz alan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in, Özgür'e sorduğu sorular ve Özgür'ün yanıtları şöyleydi:

Soru: İzlediğiniz, ABD İstanbul Başkonsolosluğundaki toplantı görüntülerinde, Tayyip Erdoğan'ın “özelleştirmeyi sonuna kadar götürme” taahhüdü dışında başka başlık var mı? Görüntülerde Cüneyt Zapsu da var mı?

Cevap: Görüntülerde RTE, Neo-Sevr dediğimiz sonradan yaşananlarla somutlanan ABD’yle gizli anlaşmanın tüm maddelerini kabul ettiğini, Ermeni soykırımının kabul edileceği, Büyük Ermeni devletinin kurulması, anayasa değişikliği, AB uyum yasalarının değiştirilmesi, TSK etkisizleştirilmesi vb tüm hususları kabul ettiğini söylemektedir. Başkaca taahhütlerde vardı aklımda kalan bunlardır.
Görüntülerde Cüneyt Zapsu da bulunmaktadır.

Soru: Kendisini ÖKK’lı (Özel kuvvetler) olarak tanıtarak gelen ve sizinle görüşen kişinin, Genelkurmay Başkanlarının 30 milyon dolar rüşveti paylaştıklarını, birbirlerine suikast tertiplediklerini ve benzeri uydurma bilgiler anlattığını, bunun Fethullahçılardan gelen bilgi olduğunu söylediniz? Tahmin mi somut verilere mi dayanıyor?

Cevap: Tahmin değil somut verilere dayanıyor. Fethullahçılardan gelen bilgi olduğunu somut verilerle anladım. Bu yaz sıcak geçecek ve bunlar ortaya çıkacak…

2 yorum:

Adsız dedi ki...

http://hanifdayanisma.blogspot.com/2010/01/akp-icindeki-satanist-olusumlar.html

AKP icindeki satanist olusumlar
Selam selam
AKP icindeki satanist olusumlari aydinlatmaya devam ediyoruz

Hande ZAPSU:Basbakan in danismani Hasan cuneyt ZAPSU nun kizi 24/7/1983 Hamburg dogumlu.turkiye satanist camiasinin ust duzey gorevlilerinden biridir.
(ustte Hande ZAPSU nun yazdigi erotik satanik roman gozukuyor)

Alikahya belediyesi binasi patlamasi,Engin TEMEL cinayeti ,Lezzet loknatasi baskini konusunda sok bilgilere sahip olup Munevver KARABULUT cinayetinin perde arkasindaki isimdir.

alikahya belediyesi patlamasinin nedeni Nukhet ORUC-Mehmet OZCAN iliskisi konusunda ve Saatci ali efendi konagi ve Kocaeli valiligindeki cete hakkindaki bilgilerin ayrica Osman PEPE nin Colakoglu ailesinin yatinda alem goruntulerinin oldugu flash discin ortadan kaldirilmasiyla ilgili oldugu ve Merhum Asli ALBER tarafindan Colakoglu ailesi ve Osman PEPE hakkinda bilgilerin merhum Muhsin YAZICIOGLU na ulastirildigi Yazicioglu teknik suikastinde ve 9/9/2009 Derince Tahtali koyu baskininda bunun payi oldugu biliniyor

Gaye Hande ZAPSU RTE nin YUVACIK toplantilari hakkinda bilgi sahibidir.Sekinah kodlu CD Munevver tarafindan ele gecirilince Munevver Yuce Seckinler/99 lar locasinca katledilmisitr

http://adalettimi.blogspot.com/2009/09/cinayetin-arka-bahcesi.html


http://www.minahepsen.com/novels.html

http://www.amazon.com/Under-Blood-Moon-Mina-Hepsen/dp/0061373257/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1262366614&sr=1-2


About the Author

Hande Zapsu who writes as Mina Hepsen, was born in Istanbul, Turkey. Growing up between Munich and Istanbul, she was influenced by her father (a Turkish politician) and went on to Boston where she did a B.A. in Political Science and Political Philosophy at Tufts University. Always a big fan of travelling, she then moved to Miami for a year before going on to Edinburgh, Scotland where she lives currently.

Adsız dedi ki...

http://adalettimi.blogspot.com/2009/11/cem-yaren-e-demet-tuncer-bacimizdan.html

Maalesef AYDINLIK dergisine ses ve video kayitlarini asker degil
BİZler servis ettik.Daha 6 ADET ses ve video kaydi daha var
yayinlanmamis.ZIGZAG orgutunun arsivlerindeki belgelerin bir kismi:


* RTE
nin Sakarya da kiz yurdu mudurlugu yaparken gundemem gelen TACIZ
iddialari gazete gupurleri tanik anlatimlari ve video goruntuleri
* Kürt kokenli bir bakanin sado mazo ve emmeli gmmeli goruntuleri
* RTE nin Yuvacik taki alem goruntuleri
* Yeni Yuksektepe/aktiffelsefe adli orgutun YUVACIK Dilovasi ve bolgesindeki SATANIST ayinleri
* Kocaeli valisinin enteresan goruntuleri...
* PASHA PALAS otelinde cekilen sexy goruntuler

* RTE:"Bizdenolmayana yagmurlu havada su yok PARTI ICIN YEREL SECIMLERDE AKTIF CALISMAYANIN PARTILI BILE OLSA ISLEMI YAPILMAYACAK" dedi mi ?Sok goruntuler ve ses kayitlari
* Kurt
kokenli ingiliz vatandasi bakanin kuzeni oyuncu/soz yazari "ariza" S.M
nin dolgun dudakli bodur sanatciyla O BICIM goruntuleri.Minik serce
nini Kürt aciliminin arkasinda bu goruntuler mi var ????
* Kürt kokenli Kocaeli li bakanin Saatci ali efendi konagi konseptinde COK OZEL goruntuleri
* Manisa ve Sakarya daki oglanlar kerhanesinden igrenc manzaralar...AYRICA DEMET TUNCER BACIMIZ DONUSUNUZDE SIZLERE TURKIYE DEKI UYUSTURUCU VE AKARYAKIT KACAKCILIGI AKP DE NEMALANANLAR HAKKINDA SOK DOSYALARI TESLIM EDECEK


Gunes in YAY burcuna gecisiyle beraber anadolu topraklarında HAIN lere
verilen muhletin sonuna gelinmistir.IZMIR de bugun yasananlar bunun
gostergesidir.30 kasim 2009 tarihinde DEDE den gelecek emirle operasyon
baslayacak SEREFINIZ VARSA PESINE DUSUN donemi bitip KAPILAR ACILSIN
CATISMALAR BASLASIN donemine girilecektir.

(cem
sokagin fotosu asagida kirmizi isaretli yer detrap noktasi Ohri de sana
verilen emanetlerden 3 nolu dosyayi ve Ugur MUMCU suikasti hakkindaki
raporun kopisini sifreleyip buraya birakirsin gozum)