12 Aralık 2009 Cumartesi

Sabih Kanadoglu'nun "ev arama izni"ne bakarsaniz, herbirseyi yaptigini ama ne hikmetse "supheli" olarak nitelenip sadece ev aramasi ile yetinilmesine sasacaksinizdir. Aslinda, CETEMIZ@'in ilk bastan beri soyledigi uzere, bu operasyon "itin iti kirmasi"dir, "gelenlerin, gitmemeye niyetli" olanlari rezilane bir sekilde ikna cabasidir ve onun icin de simdiye kadar hazirlanan uc iddianamede de "faso-fiso"dur!

Bu iddianameler ile kimseyi "darbeden" iceri atamiyacaklar; fakat kucuk birtakim "suclar" ihsas edip, uzun tutacak olan mahkeme surecinde ellerinden geldigi kadar iceride tutup ardindan da "yattigina sayip" serbest birakacaklar!

Delil klasorlerine ve iddanamelerin icine sokusturulmus olan "tape kayitlarina" bakilmasi bile bunu ortaya koyuyor. Ustelik delil klasorlerinin icinde yok yok! "Bilgi kirliligi" gibi "delil kirliligi" yaparak, bir "katakulli" olusturma cabasi!

Hep dedigimiz gibi, IC SAVASA HAZIR OLUN; bu memleket bu iddianameler ve "acilimlar" ile adim adim buna goturuluyor!

Sabih Kanadoglu mu? "Akiil adamlar"dan ve elbette Kemalist! Bu tur insanlarin, alpaslan Arslan gibi, Veli Kucuk gibi, Sedar Peker gibi, O. Yildirim gibileriyle bir arada oturup plan yapacagina inanmak safliktir; fakat, bu onlarin "sucsuz" olduklarini goztermez; bunlar, "genel cerceveyi" cizerler ve "ara baglantilar" da "organizeyi" gerceklestirirler. Onun icin bu adamin evini aramak abes ve kiskirtmakdir; fakat sunu da soylemek gerekir, ne kadar abes olsa da "dokunulmus" olmalari yeter!



Hiç yorum yok: